2010-04-24

Messageboard Junkies




Gajah - Harry Shoeman - Sleep Hood

En video. Två låtar. Acid Reign's bättre hälft!


2010-04-21

too black, too strong..

Igår kväll var jag ute i nöjeslivet och drack en svart öl. Det spelades också lite svart musik. Den här till exempel:


2010-04-16

Damu the Fudgemunk

Ja, det är i alla fall så här det låter ikväll och förmodligen flera kvällar till. Kanske också på stranden i morgon. Varvat med nya samlingen ifrån Fake Four Inc. såklart.

2010-04-07

Galway - Community Skratch Music.


När man minst anar det så sker det! Nej, jag har inte vunnit på triss eller så utan jag fick i helgen bevittna en dj-battle i Galway.
En musik-scen som jag trodde var totalt obefintlig visade sig nu vara ganska het. I alla fall för dom 20 personer som tar del av den.
Jag tänker inte ge någon utförlig recension ifrån kvällen men låt oss säga att det inte är till sin fördel som åskådare att ha lagt ribban efter att ha sett dj's som Cut Chemist, Roc Raida, Rob Swift med flera köra sina routines. Oj, det var en lång mening. Här kommer en kort. Kul.

Ok, så jag var inte särskilt imponerad av det jag fick se, därför hade jag heller inte så höga förväntningar på de CD-skivor som jag kom över. Kanske är det just därför jag tycker det låter ganska bra. Alltså långt över förväntan.

Jag rekommenderar dig att ladda ner Jimmy Penguin Presents Community Skratch Music Volume Two så får du sexton låtar ifrån typ lika många artister.

Ladda ner.

Läs mer.

2010-04-03

Hans Appelqvist - Människornas ögon

Ta dig tid och titta på den här videon.