2011-02-07

Otherwize - Point of View


Har ett relativt otippat skivtips idag tror jag. Otherwize - Point of View, varför otippat? Jo för nästan allt från Project Blowed-stallet är ganska tråkigt numer. Men jag gillar det här albumet faktiskt ganska mycket. Helt klart värt att ge en chans.

Mer info.

2011-02-04

definition of ill


Ikväll hade jag tänkt att prata lite om hälsa och livskvalitet men så ringde min goda vän Petter och föreslog en kväll på Henriksberg. Det kunde jag ju inte tacka nej till. Så det får bli temat en annan kväll istället. Så vad skall man säga då? Jo, livskvalitet blir det i alla fall gott om.


2011-02-03

hej igen..

Det har varit väldigt på och av när det kommer till den här bloggen. Jag är hemskt ledsen att jag gett falska förhoppningar(!) när jag sagt att den är på gång igen.. Men nu är det väl lite så att jag måste bestämma mig om jag skall lägga ner skiten eller fortsätta. Mitt problem har hela tiden varit att jag inte hittat vilken form bloggen skulle få ha. Det är fortfarande ett problem men jag tänkte att jag från och med idag skulle försöka att fånga dagen på nåt sätt bara. En iakttagelse, ett foto, en rekommendation om skiva eller film, en sågning av valfritt ämne eller vad det nu kan vara.
Kan jag bli Sveriges nya bloggfenomen?? Nej, självfallet inte. Jag har fortfarande nåt intressant att komma med.

Så den här dagen då? Jo den har varit jävligt tråkig och jag önskar att jag sjukanmälde mig till de onödiga tre timmarna som skattebetalarna fick betala för mig idag.
Men nu var det ju så att jag utlovade att komma med nåt intressant så jag postar dagens mest spelade låt: