2010-06-28

jag ångrar mig

Ignorera föregående inlägg. Veckans solklara album är självfallet Ceschi - The One Man Band Broke Up. Också årets bästa album. Redan såhär i slutet av juni? Ja, så är det.

The Glitch Mob - Drink The Sea

edIT, Ooah, och Boreta står för veckans album.




2010-06-21

Rekommenderas för dig

Meningen var att jag skulle lägga in ett och annat inlägg innan jag uppdaterade med en youtube-rekommendation igen. Men jag är lat och det är för fint väder för att vara kreativ.
Så här kommer en klassiker som jag är glad för att youtube rekommenderade mig.
Tyvärr är det en clean version men jag kan ju inte bryta på reglerna och söka upp den smutsiga.
Så varför rekommenderade youtube mig att titta på den här då? Jo, jag har nog spenderat en och annan timma till att titta på klassiska musikvideos helt enkelt.
1994 tror jag att året är och det mesta som som placerades under Rap/HipHop i skivbutikerna var lyssningsbart. Inte konstigt alls att man pratar om golden age.

2010-06-08

Rekommenderas för dig

Tänkte tillföra en ny grej till bloggen. Jag har märkt att jag inte har uppdaterat så mycket det senaste så jag tänkte att jag måste tillföra något nytt och spännande. Idén är mycket enkel och kan till och med bli lite rolig ibland. Även givande skulle jag vilja påstå.
Ni vet ju att youtube vill rekommendera videos, i alla fall om du har ett konto. Rekommendationerna baseras på vad du har tittat på tidigare och vad som har sparats till favoriter.

Det är ju klart att de som man har sparat till ens favoriter har man också tittat på men ni förstår vad jag menar.

Hur som helst så gillar jag den funktionen då det dyker upp en himla massa som jag aldrig skulle ha sett annars. Mycket utav det är inga konstigheter men ibland är det skrämmande långt ifrån mitt intresse.

Så jag har då tänkt att bjuda på en video då och då som youtube i sin tur tror att jag gillar.
Jag kommer inte alltid välja ut den jag gillar mest utan det kan lika gärna bli senaste videon från Lady Gaga eller en beatboxande papegoja.
Först ut så blir det ett klipp på en liten pitbull, varför då tro? Jo, det tittas en del på olika videoklipp med hundar här. Det blir lätt så.


flatmate


Foto: Vildblomman.
Bildbehandling: Jag.

Youth in Revolt (2009)

Steve Buscemi och Michael Cera i samma film. Två favoriter på två helt olika vis. Intressant minst sagt. Resultatet vet jag inte ännu men förhoppningarna är höga. Stiggidy-steve Biiggidy-buscemi dammit!

2010-06-03

Demune


Helt klart en favorit just nu. Har hört honom innan men det var först nu som jag föll för det. Mycket tack vare Staplemouth.
Gratis nerladdning hittar du här. Lite kul onödigt vetande är att Kolla Kolla med Nationaltetern är samplad, man kan ju undra hur de fick tag på den skivan.
Jag rekommenderar att även söka upp Well - Dreamers, vilket är ett projekt mellan Demune och Clean. Dock inte lagligt gratis men vem bryr sig..?