2010-12-02

twenty ten wino mix vol.1


Det har ju gått några dagar sedan jag la upp nåt här, jag tänkte ju först att jag skulle hinna med att hylla en skiva om dagen eller så. Tills jag var nöjd i alla fall. Jag är inte nöjd än men av olika anledningar så har jag inte hunnit/orkat.
Nu är det dock så att jag tänker göra ett litet uppehåll med att lyfta fram gamla plattor och istället koncentrera mig på 2010. Så nu den kommande månaden innan nyår blir det 2010 för hela slanten. Jag har inte riktigt klart för mig hur jag skall presentera ett helt år på en månad men jag har i alla fall en grej klart och ett par andra idéer.

Så, först ut har vi en liten mix med låtar som jag satte ihop för nån vecka sedan. Väldigt slarvigt och hastigt gjort efter ett par glas rött, så förvänta er inte något spektakulärt rent tekniskt.
Det är alltså låtar ifrån det gångna året som jag har lyssnat en hel del på. Vissa kanske man skulle kalla för favoritlåtar och andra skulle man kanske bara kalla för hyfsade låtar, det beror lite på vilket humör jag är på osv.

Den här första mixen som jag lägger upp innehåller bara rap, det kommer minst en mix till hoppas jag. Förmodligen två till med andra teman.

Om du är intresserad av en låtlista och att kunna spela mixen på din portabla mediaspelare så kan du ladda ner hela mixen här.
Annars går det bra att bara trycka på play här nedanför för att lyssna. Enjoy:

Twenty ten wino mix vol.1 (rap edition) by eatmyears

3 kommentarer:

michael sa...

I love it dude! :) Dessutom ett fantastiskt omslag :)

eatmyears sa...

haha, tack kompis! Väldigt stulen bild dock ;)

michael sa...

det är stulna bilder man ska använda till sina omslag ;)